Szeretnék venni egy nokedli szaggatót. Melyik a legjobb? Nem vagyok gyakorlott.
Nekem is a 6-os által mutatott, nagy kerek szaggatóm van!
És ráadásul nem csak nokedli szaggatásra jó, hanem zöldség, hús, hasonlók párolására is, ha beborítod akár egy lábassal, vagy bármi tállal, stb. stb.
Teljesen mindegy, hpgy hány személyre föz valaki, ha kettönél többre, akkor már a kanalazós módszer sokkal lassabb és értelmetlen ötlet.
Mellesleg minek kellene KÉT kanál? Eggyel ugyanúgy lehet nokedlit szaggatni, a másik csak útban van. (Mert remélem, nem úgy gondolod, hogy minden egyes nokedlit a két kanál közt szépen formázgatsz - akkor még két személyre is fél napig tartana a dolog)
Hűha, mennyi válasz jött. :) Köszönöm!
Kanalas módszer kizárva, írtam, hogy nem fagyok gyakorlott.
Megnézem őket, köszi nektek.
Ha a nagy fehér kerekhez nem kapsz olyan kis vakaró kanalat, attól meg megveheted. Én fakanállal kavargatom a tésztát, amíg át nem megy mindegyik a lyukon!
Azt még tudni kell, hogy ebben az esetben minimális mértékben kavard lágyabbra a nokedlit, hogy könnyebben, gyorsabban átmenjenek a lyukon, és akkor szinte mindegyik egyszerre fő meg!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!