Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Szeretnék venni egy nokedli...

Szeretnék venni egy nokedli szaggatót. Melyik a legjobb? Nem vagyok gyakorlott.

Figyelt kérdés
2015. dec. 2. 20:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is a 6-os által mutatott, nagy kerek szaggatóm van!

És ráadásul nem csak nokedli szaggatásra jó, hanem zöldség, hús, hasonlók párolására is, ha beborítod akár egy lábassal, vagy bármi tállal, stb. stb.

2015. dec. 3. 11:43
 12/20 anonim ***** válasza:
25%
"7-es: azt azért megnézném, hogy 2 kg lisztböl kevert nokedlit két kanállal meddig szaggatsz!!!! Nem veletlen találták ki a nokedliszaggatókat - ugyanis a legtöbb ember nem akar órákat tölteni ilyesmivel." azért kevés ember van, aki 20-25 emberre főz rendszeresen, hogy 3 kg liszt kelljen
2015. dec. 3. 18:09
 13/20 anonim ***** válasza:
25%
*2 kg
2015. dec. 3. 18:10
 14/20 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, hpgy hány személyre föz valaki, ha kettönél többre, akkor már a kanalazós módszer sokkal lassabb és értelmetlen ötlet.

Mellesleg minek kellene KÉT kanál? Eggyel ugyanúgy lehet nokedlit szaggatni, a másik csak útban van. (Mert remélem, nem úgy gondolod, hogy minden egyes nokedlit a két kanál közt szépen formázgatsz - akkor még két személyre is fél napig tartana a dolog)

2015. dec. 3. 18:19
 15/20 anonim ***** válasza:
én is és anyám is 4 személyre főzünk, 1/4 óra alatt megvan a nokedliszaggatás- amúgy 2 kanállal úgy megy a dolog, hogy az egyikbe veszel egy adag tésztát, a másikkal levagdalod/ tologatod róla a kis nokedliket, formázgatás nélkül, pikk-pakk megvan ;) és nem kell annyit mosogatni ;)
2015. dec. 3. 20:37
 16/20 anonim ***** válasza:
Nekem 1500 ft-os fém húzogatós van. 4 főre kevesebb, mint egy perc alatt megvan, a mosogatógépben mosom.
2015. dec. 3. 21:51
 17/20 A kérdező kommentje:

Hűha, mennyi válasz jött. :) Köszönöm!

Kanalas módszer kizárva, írtam, hogy nem fagyok gyakorlott.

Megnézem őket, köszi nektek.

2015. dec. 4. 07:09
 18/20 anonim ***** válasza:

Ha a nagy fehér kerekhez nem kapsz olyan kis vakaró kanalat, attól meg megveheted. Én fakanállal kavargatom a tésztát, amíg át nem megy mindegyik a lyukon!

Azt még tudni kell, hogy ebben az esetben minimális mértékben kavard lágyabbra a nokedlit, hogy könnyebben, gyorsabban átmenjenek a lyukon, és akkor szinte mindegyik egyszerre fő meg!!!

2015. dec. 4. 13:36
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot! Nem tétel a szaggató kanál, 350 Ft-ért már láttam.
2015. dec. 5. 09:44
 20/20 Bakk László válasza:
Ipari mennyiségben így szaggatják a nokedlit: [link]
2015. dec. 6. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!