Lisztet helyettesíthetek jól ledarált dióval vagy mogyoróval?
Figyelt kérdés
2015. aug. 14. 14:19
1/6 anonim válasza:
Nem, mert a dió mogyoró sokkal zsírosabb, ezért máshogy viselkedik.
1 az 1ben nem.
2/6 anonim válasza:
A levesbe rántásnak?
Én nem ennék belőle.
Amúgy ezek a magvak nem erre valók.
3/6 anonim válasza:
Valamiben helyettesítheted vele, valamiben nem. Inkább rizsliszttel lehet jobban kiváltani. A mandulalisztet is próbáltam, az elég jól viselkedik, de 100%-ban azzal sem lehet kiváltani.
4/6 anonim válasza:
Kevert tésztákat, piskótát lehet csinálni belőle és finom is de drága. Megkelni nyilván nem fog, palacsinta leginkább gesztenyeliszttel működik, sűrítésre is inkább mást találj ki.
5/6 anonim válasza:
sűrítésre a rizsliszt tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!