Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Igaz, hogy ha a NEGRÓ-ra...

Igaz, hogy ha a NEGRÓ-ra kólát iszol megfulladhatsz?

Figyelt kérdés
2010. márc. 8. 21:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%

Akárcsak az, hogy ha sokat recskázol megvakulsz...

Bár ha sok negrót veszel a szádba, és úgy iszol, akkor sanszos hogy megfulladsz.

2010. márc. 8. 21:48
 2/15 anonim válasza:
90%

Jézusom mi ez a hülyeség?:D Szeretem az ilyen riogatásokat amúgy...ez kb. olyan mint ami 2-3 éve terjengett: mentosra nem ihatsz cola lightot. Nem attól az egy cukorkától és a colától fogsz felrobbanni:D Max böfögsz a szénsavtól...xD

De ciánt ne vedd be colával! Bocsi...amúgy nem lesz semmi bajod:)

2010. márc. 8. 21:51
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Modern kori babona... tiszta középkor.
2010. márc. 8. 21:55
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszi jófejek vagytok:):):D
2010. márc. 8. 21:55
 5/15 anonim ***** válasza:
98%
Igen 2. válaszolónak igaza van. Ez onnan jöhet ez a babona, hogy a mentolos cukrok kólával robbannak. Az emberi szervezet nem robban, csak felerősödik az emésztés pl ha sok mentolos cukrot vennél be és arra sok kólát innál, akkor egyből erős hasmenésed lenne. Nagyobb mennyiségnél meg lehet h robbanás is előfordulhat, ezt nem tudom.
2010. márc. 8. 22:18
 6/15 anonim ***** válasza:
91%

Nem kell mindent elhinni. Én ittam már úgy kólát, hogy közben Negró volt a számban, és nem történt semmi. Ezt a babonát most hallom amúgy először. Amikor iskolás voltam, azt osztották, hogy aki mentolos cigit szív, az impotens lesz. Apukám mesélte, hogy gyerekkorában a szódára mondták, hogy impotenciát okoz :D

Ilyen hülyeségeket állandó jelleggel találnak ki.

2010. márc. 8. 22:20
 7/15 anonim válasza:
100%
2. vagyok. Amúgy a cigiben az a vicc, hogy fajtától függetlenül ölik a spermákat...szóval erről meg ennyit. Jah és nem tapasztalat, mert 16 éves csaj vokxD(cigifeliratot olvassatok, utána öljétek magatokat. jótanács:D)
2010. márc. 8. 22:29
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak ha félrenyelsz.
2010. márc. 8. 22:29
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem inkább erre gondoltál:

[link]

Bár a Negrónak nem ismerem az összetevőit, szóval még az is lehet, hogy ott is van valami kölcsönhatás...

2010. márc. 9. 02:17
 10/15 anonim ***** válasza:
78%
Na, most következik az igazság. Ha félve is, de kipróbáltam, hagyományos negró + pepsi és még élek :)
2010. márc. 9. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!