Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mi a Don Pepés chilis fokhagym...

Mi a Don Pepés chilis fokhagymás szósz receptje?

Figyelt kérdés
Az étlapukon chili and garlic néven van fent. Régóta keresem, mert szeretném itthon is elkészíteni.

2015. máj. 28. 18:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos azt sztem nem fogják leírni.:(

sztem ez a legjobb repect ,de itt a link: [link]

Thai édes chiliszósz

Ez a klasszikus chilis szósz, amiket grillezett húsok, halak, rákok mellé tálalunk:

◾ChiliszoszHozzávalók: 6 piros chili, 2k aprított chili, 60ml ecet, 25 dkg cukor, 1tk só, 6 fokhagyma, 2 ek thai halszósz

◾Elkészítés: a chiliket magozzunk ki, majd áztassuk be 15 percig forró vízben. Robotgéppel dolgozzuk el a hozzávalókat (kivéve a halszószt), majd 15 percig közepes lángon, állandó keverés közben, főzzük fel sűrű sziruppá. Amikor kihűlt, keverjük bele a halszószt.

Szerintem ne tegyél bele halszószt, helyette vmi mást.

2015. jún. 11. 17:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod :) kipróbálom milyen lehet.
2015. jún. 12. 17:13
 3/4 anonim ***** válasza:
:)
2015. jún. 14. 09:02
 4/4 anonim ***** válasza:
59%
25 dkg cukor? Anyám...
2015. jún. 26. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!