Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan szárítsak borsóhéjjat?

Hogyan szárítsak borsóhéjjat?

Figyelt kérdés

szeretnék a tengerimalacomnak borsóhéjjat szárítani. meddig szárítsam ? a padláson jó helye lesz ? (nincs fény és kb. 3-4 fokkal több hőmérséklet mint kint.

vagy a félig fedett fóliaház szerűségben ? talán ugyanannyi fok max 1 fokkal több és napfény is van. két oldalról nyitott.


2015. máj. 25. 21:20
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Száraz, hűvös szellős helyen. a fóliaházban magas a páratartalom, ott nem ajánlatos. A padlás jó lesz, puha konyhai törlőre tedd (szívópapír) és gyakorta forgasd meg.

Ha már szépen süt a nap, kiviheted félárnyékos helyre is.

Nagyon langyos sütőben is lehetne, de szerintem jobb a természetes szárítás.

2015. máj. 26. 07:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi. :)
2015. máj. 27. 15:05

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!