Van otthon turmixgepem. Rengeteg helyen olvasom miket lehet vele kesziteni. De igazabol olvastam hogy repa narancs turmix? Azt a gep hogyan turmixolja el? Reszeljem elotte le a repat? Milyen turmixotkat szoktok kesziteni?
hm nemtudom, mert en a banan tej fahejat imadom aztan nalam legtobbszor kerul teritekre, meg az eper malna..
de ha lerzelnem lehet ugy fini lenne a repa is..
es pl ceklaval mar dolgoztatok? mint salata?
A répát kisebb darabokra kell vágni, de akkor sem lesz teljesen egynemű a turmix. Mondjuk ez nekem nem olyan nagy para. Inkább a narancs az ami gondot okoz, mert a hártyát nem aprítja össze. Viszont tényleg finom a narancs-répa páros, szóval ami a legjobban bevált az a narancshéj reszelvenarancslé facsarva+répa. A répát meg is főzheted/párolhatod, akkor biztosan egynemű lesz.
Mondjuk én kubut is szoktam készíteni, ahhoz meg a hozzávalókat előtte kicsit megfőzöm.
Készíthetsz sós turmixokat is!
Éhes lettem...
Ha jó éles késű (4 késes)blendered van, akkor elviszi a répát és a céklát is nyersen.azért legalább kockára, karikára kell vágni és némi folyadék sem árt mellé.
A répa naranccsal mehet együtt, igaz igaz kissé rostos lesz-bár lehet még pörgetni a géppel-de finom és egészséges.Persze a többi nyers zöldség gyümölcs is.
Ilyen készülékhez nem kell semmit feldarabolni. Kivéve pl. görögdinnye meg ami nagy és nem férne bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!