Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mézet vagy cukrot szerettek...

Mézet vagy cukrot szerettek használni a mindennapokban?

Figyelt kérdés
Akár a reggeli kávéhoz egy gyors sütemény elkészítéséhez...

2015. febr. 13. 14:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
cukrot
2015. febr. 13. 19:51
 12/17 anonim ***** válasza:
A kávémba Stevia, egyéb dolgokba méz, illetve barnacukor kerül.
2015. febr. 14. 12:40
 13/17 anonim ***** válasza:
52%
tejszínt, vagy semmit, cukrot mézet sosem rakok semmilyen italomba, sosem értem azokat az embereket akik még a tojásba is belerakják
2015. febr. 14. 15:42
 14/17 anonim ***** válasza:
Mézet! :)
2015. febr. 16. 10:18
 15/17 anonim ***** válasza:

Mindkettőt.

Barna cukornak fantasztikus íze van, már ha a tisztességes, ragadós-aprószemű verziót veszed. A szemcséi nyomásra összetapadnak, és az íze sokkal aromásabb.

Tehát nem ez:

[link]

Hanem ez:

[link]

Viszont van olyan süti, amibe nem illik, pont emiatt. Pl. egy tejszínhabot vagy fánkot én nem tudnék barna cukorból csinálni.

A mézet is imádom, teába, sőt kávéba is-nem iszom cukorral, de egy melange bármikor jöhet. viszont a méznek is van egy erős aromája, ami oda tud vágni elég sokmindent. Szerintem egyszerűen a nyári gyümölcsös ízvilágba nem annyira illik, pl. eperrel vagy málnával nagyon fura lenne.

2015. febr. 16. 14:37
 16/17 anonim válasza:

cukrot

de mézet is szoktam de nem olyan sokat

2015. febr. 18. 08:29
 17/17 anonim ***** válasza:
Kávéhoz méz, sütihez xilit.
2015. febr. 19. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!