Csíphet a morzsa?
Figyelt kérdés
A párom rendszeresen az ágyon eszik.Tegnap este mikor lefeküdtem,elkezdtem viszketni.Éreztem,hogy morzsa van alattam,lesöpörtem lecseréltem a lepedőt de tovább viszkedtem.Kimentem a fürdőbe és a vállamon meg a hátamon hatalmas csípésnyom volt és nagyon viszketett.Még mindig ott van és viszket.2015. febr. 11. 20:25
2/15 A kérdező kommentje:
Na az kizárt.Rettenstesen félek tőlük van pókriasztóm és vadászom is őket a lakásban.Mellesleg itt ahol lakunk nem is nagyon vannak pókok.
2015. febr. 11. 20:36
3/15 anonim válasza:
Panelházban is lehetnek pókok.
4/15 A kérdező kommentje:
Nem úgy értettem.Hanem h helyileg ahol lakunk (Bp.8.ker).Belváros
Nem szoktam pókokat làtni.És ha lenne a lakásba azt már tuti észrevettem vna
2015. febr. 11. 20:40
5/15 anonim válasza:
Két hatalmas csipésnyom nem vszinü, hogy morzsa következménye. Innen kezdve patkánytol skorpioig akármi lehet. Párodat meg neveld már egy kicsit meg!
6/15 anonim válasza:
Szia! Biztos valami állat volt, de nem feltétlen pók, nyugi. Ha újabb csípések jelentkeznek, cseréld ki az ágyneműt is.
7/15 anonim válasza:
Lehetett hangya is. azok a legkisebb ételmorzsát is megtalálják.
8/15 anonim válasza:
Pedig minden lakásban van pók.Az összeset nem lehet észrevenni.A szekrény mögött,ágy alatt,a polcon a könyvek rejtekében...stb. bárhol lehet.
9/15 A kérdező kommentje:
Pedig biztosra veheted,hogy az én házamban egy darab pók sincs.Nincsenek könyveim és ágy alá szekrény mögé belátok ;) Hangya? De azokból sok lenne nem?
2015. febr. 11. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!