Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hová öntsem az elhasznált olajat?

Hová öntsem az elhasznált olajat?

Figyelt kérdés
2015. febr. 2. 22:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
2015. febr. 3. 17:17
 12/17 anonim ***** válasza:
befőttes vagy olajos üvegbe gyűjtöm, mázlisták vagyunk, mert felénk jár a használt olajat gyűjtő autó kb. kéthetente, ott szoktam leadni.
2015. febr. 3. 22:09
 13/17 Juliusz48 ***** válasza:
100%
Aki leadja az olajgyüjtő helyeken az nagyon helyesen teszi, de a növényolaj bár nagyon össze tub kenni mindent ha sok van egy helyen igazából nem úgy veszélyes hulladék mert beszáradó olaj, és egy csomó mikroorganizmus fel tudja dolgozni, ellentétben az ásványolajjal, vagy a szintetikussal. Viszont nagyon erőssen táplálja a tüzeket. A begyüjtésével viszont hasznosítható alapanyag lessz belőle.
2015. febr. 4. 22:36
 14/17 anonim ***** válasza:
30%
Öntsd a csirkék darájára, vagy a moslékba... :))
2015. febr. 6. 09:30
 15/17 anonim válasza:
76%
Diesel autó tankjába, természetesen leszűrve!
2015. febr. 7. 08:19
 16/17 anonim válasza:
100%

Múltkori akcióban a MOL-nál gyűjtő edényt is adtak, meg sorsjegyet is. Azóta az edénybe gyűjtöm, viszem a kútra, ha arra megyek és kiöntik belőle, aztán kezdhetem, előröl a gyűjtést. 

Se kukába, se lefolyóba.

2015. febr. 12. 15:18
 17/17 anonim ***** válasza:
A benzinkutakon üzemanyagot csinálnak belőle, oda le lehet adni. Semmiképp ne öntsd ki, mert szennyezi az ivóvizet. Régi típusú diesel kocsikba is jó, de azt mondják egy idő után azokat is tönkreteszi. Valamivel jobban bírják, mint az újak, azok nagyon hamar tönkremennek tőle. Szóval kocsival talán nem érdemes kísérletezni. Azt hiszem amúgy is tilos valami jövedéki adós herce-hurca miatt. Amit még én szoktam, hogy lekenem vele a kültéri cölöpöket, azok magukba szívják az olajat, aztán nem rohadnak el az esőtől.
2015. febr. 19. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!