Mit teszel a felmosó vízbe?
az Amvaynek van egy általános tisztítószere: L.O.C.
én ezt.
és sok minden mást is ezzel takarítok.
Azért nem használok lehetőleg semmit (természetesen a fürdőszobában fertőtlenítek, de nem viszem túlzásba), mert így szoktam meg, amikor a kislányom kúszott mászott a földön. Valamennyi koszt össze kellett szedjen ahhoz, hogy az immunrendszere erős legyen, és nem akartam, hogy "vegyszeres" padlón mászkáljon. Szerintem akkor, ha az alapvető dolgokra - mint pl. az utcai cipő kicserélése papucsra, mielőtt a szobába belépsz, vagy a kézmosás, amikor hazaérünk - odafigyelünk, nem lesznek olyan "bacik" a lakásban, amik miatt mindent fertőtleníteni kellene. A vegyszerek okozhatnak allergiát, különféle bőrproblémákat (pl. ekcéma), és a környezetet is károsítják, nem is beszélve arról, hogy ha párolog, belélegezzük.
Ezért nem használok tehát vegyszereket, ha nem muszáj, és inkább súrolok, még ha fárasztóbb is így takarítani. És testmozgásnak sem utolsó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!