Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit teszel a felmosó vízbe?

Mit teszel a felmosó vízbe?

Figyelt kérdés
Néhány tisztító szer nem ér semmit.
2010. jan. 29. 10:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%

az Amvaynek van egy általános tisztítószere: L.O.C.

én ezt.

és sok minden mást is ezzel takarítok.

2010. jan. 29. 10:49
 2/16 anonim ***** válasza:
83%
kis domestos, cif általános tisztitószer, citrom és gyömbér illatú...
2010. jan. 29. 10:58
 3/16 anonim ***** válasza:
86%
Domestost és néhány csepp öblítőt, hogy jó illat legyen, ne a fertőtlenítószag.
2010. jan. 29. 10:58
 4/16 anonim ***** válasza:
83%
Én is Domestost, de jó ötlet ez az öblitő :) majd kipróbálom! Meg mindig meleg vizzel mosok fel, hamarabb felszárad.
2010. jan. 29. 11:07
 5/16 anonim ***** válasza:
67%
Szeretem a zöld Ajaxot, de ha nincs itthon jó a tusfürdő vagy a mosogató:)
2010. jan. 29. 11:22
 6/16 anonim ***** válasza:
Lehetőleg semmit. Inkább súrolok...
2010. jan. 29. 11:35
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
:O Miért van aki hideg vízzel mos fel?!? Az aztán jól felszedi a koszt,meg a bacikat:D Nekem a piros ajax vált be csak azt veszem,isteni az illata is ha pedig fertőtleníteni is akarok akkor tolok mellé kis domestost vagy ecetet. Természetesen olyan forró vízzel mosok fel amilyennel csak tudok.
2010. jan. 29. 12:32
 8/16 A kérdező kommentje:
Köszi,jöhet még javaslat!
2010. jan. 29. 12:50
 9/16 anonim ***** válasza:
48%

Azért nem használok lehetőleg semmit (természetesen a fürdőszobában fertőtlenítek, de nem viszem túlzásba), mert így szoktam meg, amikor a kislányom kúszott mászott a földön. Valamennyi koszt össze kellett szedjen ahhoz, hogy az immunrendszere erős legyen, és nem akartam, hogy "vegyszeres" padlón mászkáljon. Szerintem akkor, ha az alapvető dolgokra - mint pl. az utcai cipő kicserélése papucsra, mielőtt a szobába belépsz, vagy a kézmosás, amikor hazaérünk - odafigyelünk, nem lesznek olyan "bacik" a lakásban, amik miatt mindent fertőtleníteni kellene. A vegyszerek okozhatnak allergiát, különféle bőrproblémákat (pl. ekcéma), és a környezetet is károsítják, nem is beszélve arról, hogy ha párolog, belélegezzük.

Ezért nem használok tehát vegyszereket, ha nem muszáj, és inkább súrolok, még ha fárasztóbb is így takarítani. És testmozgásnak sem utolsó :)

2010. jan. 29. 13:05
 10/16 anonim ***** válasza:
Nekem is kisbabám van és pontosan ezért (is) használok L.O.C-t. És törölgetni is azzal szoktam. Persze a gyereknek kell valamennyi kosz, de azért én két naponta bizony feltakarítok, pedig nálunk is evidens az azonnali és többszöri kézmosás, a cipő levétele stb...
2010. jan. 29. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!