Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A mikrózható popcorn-nál...

A mikrózható popcorn-nál másnak is olyan sok a nem kipattogott szem? Mit lehet tenni, hogy az összes kipattogjon?

Figyelt kérdés

2014. aug. 30. 20:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Ha megvárom, hogy az összes kipattogjon, akkor a többi megég. Ha pont jó, akkor marad benne olyan, ami nem pattogott ki.

De így is tök sok lesz egy csomagból, szóval nem igazán zavar.

2014. aug. 30. 20:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem mikróban, hanem hagyományos módon (lábas) pattogtatsz általad leszemezett kukoricát, akkor is marad ki nem pattogott szem.

A kukorica természetes joga, hogy ha akar, kipattog, ha nem akar, akkor nem.

Nekem, mint vásárlónak, egy ki nepattant szem is sok, mert azért is fizettem. (A súlyban benne van...)

A kukorica viszont nem vásárló-barát.

2014. aug. 30. 21:00
 3/10 A kérdező kommentje:
dubitus: :)
2014. aug. 30. 21:28
 4/10 anonim válasza:
75%
Nem kell túlbonyolítani...ha 900 fokon 3 percig pattogtatod, akkor talán pár szem kivételével az összes kipattog égett szemek nélkül ;)
2014. aug. 30. 22:33
 5/10 anonim ***** válasza:
50%
A pattogás sikere nagyban a kukorica állagától függ. Tehát főleg a nedvességtartalma és az termési ideje. A harmadéves kukorica és a túl száraz, túl nedves már nem pattog jól.
2014. aug. 30. 22:38
 6/10 anonim válasza:
37%
Nem kell túlbonyolítani...ha 900 fokon 3 percig pattogtatod, akkor talán pár szem kivételével az összes kipattog égett szemek nélkül ;)
2014. aug. 30. 22:38
 7/10 anonim ***** válasza:
87%

900 fokon?!?!?!

nem adod el nekem a tüzhelyedet, az csodakészülék - 900°

2014. aug. 30. 23:57
 8/10 anonim ***** válasza:
75%
Mikrotol függ. Az enyém 800wattos, az nem olyan jó, mint a nagyobb teljesítményű. Az enyemben megég, a munkahelyi márkásabb, nagyobb teljesítményűben szinte mind kipattog, és nem ég meg.
2014. aug. 31. 11:16
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem egy nagy dög orion mikróm van. Ha hallom, hogy nagyjából kipattogott, és halkul, akkor fordítok egyet a zacskón. És ráhúzok még egy kicsit. Megint elkezd pattogni, megint halkul, és akkor kiveszem.

Időt, wattot, sose nézem. Nem sok marad egyben. Mondjuk 15-20 db.

2014. aug. 31. 19:16
 10/10 Kata-Kata ***** válasza:
Vissza teszem a ki nem pattogott szemeket, csak azt újra. A többségük így ki fog pattogni!
2014. szept. 6. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!