Mi a titka a színátmenetes koktéloknak?
Figyelt kérdés
Már nagyon sokféle módon próbálkoztam, de még nem sikerült csinálom két színű koktélt, nekem mindig összekeveredik...Nem tudom, valaki legyen olyan kedves és adjon egy jó tippet, tanácsot vagy receptet:) Alkoholos és mentes is egyaránt érdekelne.2008. aug. 1. 19:09
1/6 anonim válasza:
Az egyik összetevő mindig nehezebb legyen mint a másik. Pl alul mentalikőr ( zöld) felül baileys. Vagy alul blue curacao felül tequila.
2/6 anonim válasza:
És, amikor kitöltötted az első réteget, tegyél a tetejére egy kiskanalat, és úgy öntsd óvatosan a következőt.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi :) Kipróbálom
2008. aug. 1. 20:52
4/6 anonim válasza:
a fizikai magyarázata a különböző összetevők sűrűségének és felületi feszültségének segítségével készíthető el. A lényeg h összeöntéskor ne törjön meg a felületi feszültség!
5/6 anonim válasza:
A lényeg,hogy a felső réteg a kiskanálon follyon végig.Amíg le nem ér a másik rétegre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!