A felvágottakat le lehet fagyasztani?
Figyelt kérdés
Érdemes egyáltalán? Milyen lesz kiolvasztva?2010. jan. 2. 16:47
1/9 anonim válasza:
Le de nem érdemes,mert ha kiolvad,már nem ugyanolyan...
2/9 anonim válasza:
Le lehet.De az olcsóbb felvágottak kiengedve vizesek lesznek.
3/9 anonim válasza:
Mi 1x gépsonkát fagyasztottunk le, hát kiengedés után már csak a kutya örült neki.
A virslit, kolbászt viszont mindig lefagyasztjuk és nem is lesz semmi baja (igaz, abból mindig jó minőségűt veszünk, lehet, hogy ezért marad jó).
4/9 anonim válasza:
Nálunk mindig van a mélyhűtőben gépsonka vagy valamilyen sonkás felvágott kisebb darabokba vágva. Kiengedés után felkockázom, és főtt ételekbe használom. Pl. Carbonara szószos spagettihez, tésztákhoz, töltött gombához, rántottához, stb. Magában, hidegen már nem fogyasztanám.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Viszont akkor amit betettem délután, kiveszem. Meglátom, mi lesz vele. Sejtettem, hogy nem érdemes egyébként. :)
2010. jan. 2. 17:08
6/9 anonim válasza:
Ételbe főzni még jó..,de kenyérre már nem igazán!
7/9 A kérdező kommentje:
Épp kenyérre szerettem volna. Párom túl sokat vett és sokfélét, nem hiszem, hogy elfogy, de akkor így sem. :) Arra jó volt, hogy megtanuljam. :)
2010. jan. 2. 17:21
8/9 anonim válasza:
Én mindig tartalékolok itthon a mélyhűtőben és nem veszek észre rajta semmi különbséget. Mondjuk a párizsi frissen a legjobb, de kiolvasztva sem rossz. Szoktam elrakni szalámit,kolbászt (szeleteltet) sonkát, párizsit.
Nincs vele bajom.
9/9 anonim válasza:
mi a fölöslegbe vett felvágottakat néha lefagyasztjuk, és melegszendvicskrémbe még nagyon finom kiengedés után is =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!