Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Nagyon gáz ha megcsinálom...

Nagyon gáz ha megcsinálom "krémlevesnek"?

Figyelt kérdés
Főztem ma borsólevest,csigatésztát tettem bele,de elfelejtettem időben lezárni,szóval a lényeg,hogy túlfőtt,tök puha lett a tészta,így fiam nem akarta megenni..de mivel holnapra is főztem,azt gondoltam lemixelem,teszünk bele levesgyöngyöt,úgy biztos elfogy majd...gondolom borsó íze lenne leginkább,a tészta meg összehúzza...
2014. ápr. 22. 12:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
fincsi én igy imádom néha teszek bele tejszint vagy tejfölt isteni
2014. ápr. 22. 13:00
 2/11 anonim válasza:
Nem gàz!!!tuti jó lesz krémlevesnek is!!
2014. ápr. 22. 13:05
 3/11 zabmester ***** válasza:
Dehogy gáz, ilyet már én is csináltam, teljesen jó lett, némi kis tejfölt még tettem hozzá, és pont olyan lett, mintha eleve krémlevesnek is szántam volna.
2014. ápr. 22. 13:07
 4/11 anonim ***** válasza:
Nyugodtan ha van mentád otthon remek mentás zöldborsó krémleves lesz.
2014. ápr. 22. 13:19
 5/11 anonim ***** válasza:
50%

Simán kiszagolnám belőle a tésztát, de te tudod...

Én kiszedném az egyben maradt tésztákat legalább, hogy ne legyen olyan sok benne, a többi meg mixelődhet krémlevesnek ja.... ja és azt a tésztát megkajálnám vacsorára magam, ha már én főztem... :)

2014. ápr. 22. 13:26
 6/11 anonim ***** válasza:
Dehogyis. Mi milliószor csináltunk már ilyet amikor valami szétfőtt a levesben. Jó lesz az!
2014. ápr. 22. 13:54
 7/11 anonim ***** válasza:
Én kiszegetném belőle a tésztát, és utána turmixolnám le.
2014. ápr. 22. 15:17
 8/11 anonim ***** válasza:

Én is kiszedném a tésztát. (Sőt, én eleve bele se főzöm, hanem külön, sós vízben, mert ha nem fő túl, legkésőbb másnapra akkor is szétázik a maradékban.)

A gyerekek nem hülyék... ráadásul egy zöld trutymót még nehezebben fog megenni. (Őszintén szólva én magam sem enném meg turmixolva. Ízlések és pofonok, tudom, de a krémleves nem egyenlő a sz*rrá főtt, elrontott, majd turmixolt levessel.)

2014. ápr. 22. 15:49
 9/11 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!a tésztát kimazsolázni nem tudom belőle(annyi időm nincs),de ízre finom,én is és a kisebbik is evett belőle,csak az állaga miatt nem izlik fiamnak.

szóval akkor jó lesz a krémleves:)

2014. ápr. 22. 16:39
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát persze, hogy ne szedd ki. Mi a tészta? Liszt. Hát a rántást is kiszedegetnéd? Simán turmixold le, senki nem fogja észrevenni, hogy van benne tészta, csak még táplálóbb.
2014. ápr. 22. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!