Főztem ma borsólevest,csigatésztát tettem bele,de elfelejtettem időben lezárni,szóval a lényeg,hogy túlfőtt,tök puha lett a tészta,így fiam nem akarta megenni..de mivel holnapra is főztem,azt gondoltam lemixelem,teszünk bele levesgyöngyöt,úgy biztos elfogy majd...gondolom borsó íze lenne leginkább,a tészta meg összehúzza...
fincsi én igy imádom néha teszek bele tejszint vagy tejfölt isteni
2014. ápr. 22. 13:00
2/11 anonim válasza:
Nem gàz!!!tuti jó lesz krémlevesnek is!!
2014. ápr. 22. 13:05
3/11 zabmester válasza:
Dehogy gáz, ilyet már én is csináltam, teljesen jó lett, némi kis tejfölt még tettem hozzá, és pont olyan lett, mintha eleve krémlevesnek is szántam volna.
2014. ápr. 22. 13:07
4/11 anonim válasza:
Nyugodtan ha van mentád otthon remek mentás zöldborsó krémleves lesz.
2014. ápr. 22. 13:19
5/11 anonim válasza:
Simán kiszagolnám belőle a tésztát, de te tudod...
Én kiszedném az egyben maradt tésztákat legalább, hogy ne legyen olyan sok benne, a többi meg mixelődhet krémlevesnek ja.... ja és azt a tésztát megkajálnám vacsorára magam, ha már én főztem... :)
2014. ápr. 22. 13:26
6/11 anonim válasza:
Dehogyis. Mi milliószor csináltunk már ilyet amikor valami szétfőtt a levesben. Jó lesz az!
2014. ápr. 22. 13:54
7/11 anonim válasza:
Én kiszegetném belőle a tésztát, és utána turmixolnám le.
2014. ápr. 22. 15:17
8/11 anonim válasza:
Én is kiszedném a tésztát. (Sőt, én eleve bele se főzöm, hanem külön, sós vízben, mert ha nem fő túl, legkésőbb másnapra akkor is szétázik a maradékban.)
A gyerekek nem hülyék... ráadásul egy zöld trutymót még nehezebben fog megenni. (Őszintén szólva én magam sem enném meg turmixolva. Ízlések és pofonok, tudom, de a krémleves nem egyenlő a sz*rrá főtt, elrontott, majd turmixolt levessel.)
2014. ápr. 22. 15:49
9/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!a tésztát kimazsolázni nem tudom belőle(annyi időm nincs),de ízre finom,én is és a kisebbik is evett belőle,csak az állaga miatt nem izlik fiamnak.
szóval akkor jó lesz a krémleves:)
2014. ápr. 22. 16:39
10/11 anonim válasza:
Hát persze, hogy ne szedd ki. Mi a tészta? Liszt. Hát a rántást is kiszedegetnéd? Simán turmixold le, senki nem fogja észrevenni, hogy van benne tészta, csak még táplálóbb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!