Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Adnatok valami otletet mit...

Adnatok valami otletet mit keszithetnek Karacsonyra, ami nem nehez, mert nem vagyok egy konyhatunder?

Figyelt kérdés
gondolok itt hidegtalra stb...
2009. dec. 22. 09:53
 1/8 anonim ***** válasza:

a hidegtál bonyolult.

süss kacsacombot, az egyszerű és nagyon finom:)))

2009. dec. 22. 10:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 A kérdező kommentje:
vendegeket varok azert gondoltam tobb felere.
2009. dec. 22. 10:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Én szoktam csinálni kaszinótojit, francia salival, majonézesburival, és hozzá fasírt golyókat, meg sült husit-amit csak bedobok a sütőbe és nincs vele gond. Leírjam , a recepteket vagy ismered?
2009. dec. 22. 10:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 A kérdező kommentje:
megkoszonnem ha leirned,bocs hogy csak most valaszolok!!
2009. dec. 22. 17:09
 5/8 anonim ***** válasza:

Tehát:


Kaszinó tojás:

én 10- tojásból szoktam.

Megfőzöm a tojikat jó keményre,hosszában félbevágom, kiszedem mindnek a sárgáját, összetöröm villával, majd összekeverem kis mustárral, majonézzel- annyival, hogy krémes legyen- teszek bele egy teáskanál citrom levet is, de ízlés szerint fűszerezheted. Majd vissza töltöm a masszát a tojásokba, én jó púposan megszoktam őket tölteni.

Francia salihoz veszek alapt amit megpárolok- kicsi vajat teszek alá kevergetem és amikor kiolvadtak a zöldségek akkor szoktam egy picike vizet önteni alá, mikor puha akkor van kész. Hagyom kihülni, aqddig pedi majonézt és tejfölt keverek össze egy fél kg-os zöldség csomihoz 1 nagy doboz tejföl és én egy kis tubusos majonézt szoktam hozzányomni, de ez is ízlés dolga, mikor kihült a zöldség összekeverem őket.

Majonézes burihoz kockára vágom a burit megfőzöm, de nem szabad nagyon puhára. Hagymát vékony csíkokra vágom (sima vörös hagymát szoktam), tejfölt majonézt összekverek (olyan aránybam mint a francia salinál) a tejfölbe én bele szoktam keverni még egy toji sárgáját is, amikor kihült a buri összekeverek mindent ( hagymát burit tejfölös trutyit). Remélem lehet érteni, ha van kérdés írj!

2009. dec. 23. 09:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja és mindent egy napig hagyok állni a hűtőben.
2009. dec. 23. 09:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 A kérdező kommentje:
bocsi hogy csak most irok,ertettem mindent,es ki is probaltam a francia salit meg a kaszinot,finom volt.koszi
2009. dec. 27. 00:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Ennek örülök. Egészségedre! :-)
2009. dec. 28. 10:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!