Adnatok valami otletet mit keszithetnek Karacsonyra, ami nem nehez, mert nem vagyok egy konyhatunder?
a hidegtál bonyolult.
süss kacsacombot, az egyszerű és nagyon finom:)))
Tehát:
Kaszinó tojás:
én 10- tojásból szoktam.
Megfőzöm a tojikat jó keményre,hosszában félbevágom, kiszedem mindnek a sárgáját, összetöröm villával, majd összekeverem kis mustárral, majonézzel- annyival, hogy krémes legyen- teszek bele egy teáskanál citrom levet is, de ízlés szerint fűszerezheted. Majd vissza töltöm a masszát a tojásokba, én jó púposan megszoktam őket tölteni.
Francia salihoz veszek alapt amit megpárolok- kicsi vajat teszek alá kevergetem és amikor kiolvadtak a zöldségek akkor szoktam egy picike vizet önteni alá, mikor puha akkor van kész. Hagyom kihülni, aqddig pedi majonézt és tejfölt keverek össze egy fél kg-os zöldség csomihoz 1 nagy doboz tejföl és én egy kis tubusos majonézt szoktam hozzányomni, de ez is ízlés dolga, mikor kihült a zöldség összekeverem őket.
Majonézes burihoz kockára vágom a burit megfőzöm, de nem szabad nagyon puhára. Hagymát vékony csíkokra vágom (sima vörös hagymát szoktam), tejfölt majonézt összekverek (olyan aránybam mint a francia salinál) a tejfölbe én bele szoktam keverni még egy toji sárgáját is, amikor kihült a buri összekeverek mindent ( hagymát burit tejfölös trutyit). Remélem lehet érteni, ha van kérdés írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!