Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy ne legyen pirosas?

Hogy ne legyen pirosas?

Figyelt kérdés

[link]


ilyet szeretnék majd készíteni,de félek,hogy olyan pirosas-aranybarnás lesz a teteje a tésztának,ahogy pl a dioskiflijeimnel is szokott lenni. mit tegyek ellene? ne kenjem be tojassal vagy hogyan?


2014. ápr. 9. 18:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne kend le tojással.
2014. ápr. 9. 19:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 mustafa33 ***** válasza:
Mint írja is a recept 170°C-os sütőben süsd 15-20 percig. Vagyis nem túl forró sütőben, lassan és figyeld a szinét.
2014. ápr. 10. 23:45
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!