Eggies tojásfőzőről valaki véleményt tud? Lehet benne külön csak fehérjét és külön sárgáját is főzni?
Figyelt kérdés
Vettem egyet, egszer próbáltam mi eddig. Kiolajoztam a belsejét, lassan forró vízben főztem és meg is főtt, ki is jött, de tiszta rücskös :) Nem egyenletes. Szerintetek lehet benne csak fehérjét vagy sárgáját készíteni?Gondoltam arra is hogy kicsit kicicomázom sonka darabokkal stb....2014. ápr. 1. 12:52
1/4 anonim válasza:
nézd itt találsz infot róla multkor pont ezt kérdezte valaki.
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__konyhai-praktik..
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az infot, de igazán nem kaptam választ a kérdésemre köztük. Nekem olyan ember véleménye kéne aki tudta használni. Én eddig nem csalódtam igazán nagyot benne. Megfőtt ahogy kell, kicsit kiolajoztam ahogy a leírásban van és egyáltalán nem ragadt bele. Forrásban lévő vízben tettem fel így nem is folyt ki a fehérje. Nekem inkább valaki olyan kéne, aki csinált már másféle füszeres tojásokat vele :)
2014. ápr. 1. 13:13
3/4 anonim válasza:
Amúgy mi tart vissza attól, hogy kipróbáld?
4/4 A kérdező kommentje:
:D végül is semmi
2014. ápr. 1. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!