Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Szoktad a lábasaid kihipózni...

Szoktad a lábasaid kihipózni belül?

Figyelt kérdés
2014. márc. 28. 15:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen!! utána berakom még a mosagatogépbe egy fertötlentitő sterilizálo programra az edényt.
2014. márc. 28. 16:05
 2/7 anonim ***** válasza:
igen, de nem fertőtlenítési céllal, hanem ha elszíneződik pl bab vagy paradicsomos étel után.
2014. márc. 28. 16:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam. Ha elszíneződik paradicsomos ételtől, akkor Cif-fel mosom ki őket, még hypót sose tettem az edényekbe. Rozsdamentes edényeim vannak amúgy.
2014. márc. 28. 16:14
 4/7 anonim ***** válasza:

Egy fehér zománcozott fazekam van , amiben a céklát szoktam főzni. Ez megszokás, mert pont ebbe fér bele másfél kiló, amennyi nekünk kell. a cékla mindig megfogja, és a szivacsra öntök egy kis domesztoszt, azzal mosom el. Pillanatok alatt lejön róla, és alaposan elöblítem és ennyi.

Nekem is krómacél edényeim vannak zömmel, amit naponta használok, ezekhez nem kell semmiféle pótszer, normál mosogatással tökéletesen tisztán tarthatók.

Eszembe nem jutna sterilizálni az edényeimet...

2014. márc. 28. 16:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Jezus! :D ido elott le akarod olni a csaladot?
2014. márc. 28. 18:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Nincs is hipóm. Borzalmas szaga van, falnak mennék tőle, amúgyis túl agresszív anyag, olyanokat nem használok itthon.

A lábosokat normálisan mossuk el, még Cif se szokott kellene, elég a mosószer és a fémszivacs. Nem lesznek habfehérek, s karcok is vannak rajtuk, elég régiek, de nem marad bennük leégett cucc.

2014. márc. 28. 21:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Volt,hogy valami nagyon odaégett,és akkor hypos vízzel estére beáztattam és másnap reggel utána könnyebben ki tudtam sikálni a lábosomat.Rendszerint ha tejes főzeléket,vagy tejberizst főzök,mindíg odakap az alja.Biztos ha drágább és minőségibb lábosom lenne,nem volna ilyen problémám,de sajnos nekem be kell érnem az olcsóbb piaci láboskáimmal.
2014. ápr. 1. 12:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!