Hol lehet Nyíregyházán tejoltót kapni?
Figyelt kérdés
Sajtot szeretnék készíteni házilag, de nem ecettel, hanem rendesen tejoltó enzimmel. Ha valaki tudja, hogy hol lehet kapni, kérem, írja már meg! Köszönöm!2014. márc. 1. 07:00
1/5 anonim válasza:
Sajtot tejoltó és ecet nélkül is készíthetsz házilag.
Ha érdekel, megírom a receptet.
2/5 A kérdező kommentje:
szia!
Arra az összeöntősre gondolsz? Kefír meg joghurt, vagy hogy is van....Ebben nem vagyok biztos.
Elküldheted nyilvánosan is, csak nem titkos a recept..
Amúgy én rendes bolti minőségű sajtot szeretnék készíteni, úgyhogy kellene az a tejoltó... Ha valaki tudja, hol lehet kapni, írjon már...Köszi!!
2014. márc. 1. 11:04
3/5 anonim válasza:
Pepszin port vegyel patikaban, az a tejolto.
4/5 anonim válasza:
Nyilván már nem aktuális, de én innen rendeltem anno, pont Nyh-ára: [link] Én se nagyon találtam a városban amúgy.
5/5 A kérdező kommentje:
szia!
De, aktuális még! Csak az a baj, hogy rendelni elég drága. Nem az anyag, hanem a postaköltség majd 4-szerese :(. De azért köszi!
2014. márc. 26. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!