Normális, hogy a megfőzött céklának ciklámen helyett olyan barnás színe van?
Figyelt kérdés
2009. dec. 3. 12:34
1/4 anonim válasza:
Az azért van, mert gondolom feldaraboltad és így kifőtt a színe. Ha egészben főződ, akkor megmarad a színe.
2/4 anonim válasza:
Elvileg sötét ciklámennek kellene lenni, én még barnásat nem láttam pedig minden héten egyszer csinálok. Igaz én nem főzöm hanem sütöm. Sokkal finomabb. Nem tudom mekkora céklát csináltál, érdemes kicsiket venni mert a nagyobbakban sok a fás rész. Kb 6-7cm átmérőjű a jó és finom.
3/4 A kérdező kommentje:
Ez egy szép megtermett darab volt és most csináltam először! Köszönöm az infókat, hasznos volt!
2009. dec. 3. 12:45
4/4 anonim válasza:
Én is sütöm a céklát, szép színe marad. Ha egy kg főtt, áttört klumplihoz áttörsz 1/4-ed, vagy 1/3-ad céklát, hozzáadsz 5 dkg margarint, 2 dl tejszínt vagy tejfölt, gyönyörű rózsaszínű krumplipürét ehetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!