Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Tudtok bevált, finom muffin...

Tudtok bevált, finom muffin recepteket?

Figyelt kérdés
Szeretek sütni és mostanában sok időm is van rá. Legjobban a muffinok mennek és gondoltam beszereznék néhány bevált receptet, amit felhasználhatok :) Előre is köszönöm :)

2014. jan. 1. 23:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia. A nosalty.hun rengeteget receptet talalsz, ezert inkabb csak azt irom,szerintem mire erdemes rakeresni.:)

Ezek a kedvenceim:

-Vanilias narancsos csoki nelkul, narancssziruppal. Ez egy toltetlen teszta,de a narancshejtol es a raontott sziruptol nagyon szaftos,puha.Isteni!

-Dios repas.Ez szinten toltetlen es puha a repa miatt. Ha szereted,fehercsokis vagy mascarpones tetot tehetsz ra,mert illik hozza.

-Kokuszos fehercsokis mandulas.Itt csinalok egy kokuszreszelekes,olvasztott fehercsokis alapmasszat es beletordelek natur mandulat. Egy kicsit raffaello izvilag,ha szereted.

- Nutellas- mogyoros.Elkeszitem az alapmasszat nutellaval,ez szinte nyersen is tokeletes es sutes utan megszurkalom,majd lekenem egy vekony reteg nutellaval es megszorom serpenyoben piritott elozoleg atpiritott mogyoroval. Ez nagyon tartalmas es kaloriadus,de kiveteles alkalmakkor megengedheto.:)

2014. jan. 2. 09:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Kb mind működik, de én a nagy muffinozásban rájöttem, hogy olyat nem szabad csinálni, ahol nagyon mérik bele az olajat. Én azoktól utólag mindig rosszul vagyok. Néhány receptbe fél meg egész bögre olajakat írnak. Ezek nem jók. Sok receptet lehet találni, amiben inkább kis vaj van, vagy ilyesmi. Ezek a receptek sokkal jobbak. Én az olajostól mindig úgy éreztem magam, mintha megcsömörlöttem volna, utána meg csak úgy, hogy folyton azt érteztem "boáááááááá". Akkor is, ha csak két darabot ettem be. Mióta nem ezeket a béna olajos recepteket sütöm, azóta imádom a muffint.
2014. jan. 2. 11:01
 3/4 anonim válasza:

Az én receptem is megtalálható a Nosaltyn, csak már tapasztalatból változtattam kicsit.

2 bögre liszt

10 kanál cukor

1 bögre tej

1ek olaj

fél cs. sütőpor

pici szódabikarbóna

2 ek cukrozott kakaópor

Nálunk ez vált be, lehet kell még egy kis rej, a lényeg az ,hogy ne legyen nagyon sűrű a tészta. Ha kimérem a formába kicsit sütöm(5-8perc) aztán a tetejére teszek egy darab csokit. így pont a a közepébe sűjjed.

2014. jan. 15. 00:15
 4/4 anonim válasza:
ja és 5drb tojás
2014. jan. 19. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!