Tudtok bevált, finom muffin recepteket?
Szia. A nosalty.hun rengeteget receptet talalsz, ezert inkabb csak azt irom,szerintem mire erdemes rakeresni.:)
Ezek a kedvenceim:
-Vanilias narancsos csoki nelkul, narancssziruppal. Ez egy toltetlen teszta,de a narancshejtol es a raontott sziruptol nagyon szaftos,puha.Isteni!
-Dios repas.Ez szinten toltetlen es puha a repa miatt. Ha szereted,fehercsokis vagy mascarpones tetot tehetsz ra,mert illik hozza.
-Kokuszos fehercsokis mandulas.Itt csinalok egy kokuszreszelekes,olvasztott fehercsokis alapmasszat es beletordelek natur mandulat. Egy kicsit raffaello izvilag,ha szereted.
- Nutellas- mogyoros.Elkeszitem az alapmasszat nutellaval,ez szinte nyersen is tokeletes es sutes utan megszurkalom,majd lekenem egy vekony reteg nutellaval es megszorom serpenyoben piritott elozoleg atpiritott mogyoroval. Ez nagyon tartalmas es kaloriadus,de kiveteles alkalmakkor megengedheto.:)
Az én receptem is megtalálható a Nosaltyn, csak már tapasztalatból változtattam kicsit.
2 bögre liszt
10 kanál cukor
1 bögre tej
1ek olaj
fél cs. sütőpor
pici szódabikarbóna
2 ek cukrozott kakaópor
Nálunk ez vált be, lehet kell még egy kis rej, a lényeg az ,hogy ne legyen nagyon sűrű a tészta. Ha kimérem a formába kicsit sütöm(5-8perc) aztán a tetejére teszek egy darab csokit. így pont a a közepébe sűjjed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!