Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hagymaleves cipóban?

Hagymaleves cipóban?

Figyelt kérdés
Holnap vendégeink lesznek es hagyma levest csinalok. Csinaltam eddig is csak nem cipoban. Segitsetek hogy csinaljam h a cipo ne azzon at friss cipot kell venni. Koszi elore is
2013. dec. 16. 22:16
 1/5 anonim ***** válasza:
hát mindenképp friss cipóval jó, és én megpirítanám egy kicsit a sütőben, miután a belét kiszedtem, és persze vastag réteget hagynék főleg az alsóbb részeken...de egyébként én otthon nem hülyéskednék ilyennel. Menő volt cipóban a 90-es években, de nem túl praktikus, a pirított kenyeret/kiflit jobb inkább mellé adni szerintem, mondjuk rápirított sajttal.
2013. dec. 16. 22:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyet értek elsővel, miután kivetted a belsejét pirítsd meg rendesen a cipót így nem fog hamar átázni. Persze órákig nem áll el benne a leves, csak frissen, fogyasztás előtt szabad belemerni.
2013. dec. 16. 23:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Én szombaton csináltam a férjemnek meg magamnak sajktrémlevest cipóban. Nem bonyolítom túl, a Tesco-ban lehet kapni ezt a bajor rozscipót. Annak pont megfelelő a méretet. Kiszedem a belét, a sütőben grillen kicsit megpirítóm és kész! De én is csak fogyasztáskor merem bele a levest! De soha nem ázott még át annyi idő alatt,amíg megesszük!
2013. dec. 17. 06:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi néha szoktuk cipóban csinálni. A lipóri pékségben van úgynevezett levescipő. Miután a belsejét kiszedtem, kézzel kívülről bevizezem a cipót és rövid időre beteszem a meleg sütőbe. Ettől megkérgesedik. Ahogy előttem is írták a levest közvetlenül tálalás előtt tezem bele.
2013. dec. 17. 08:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Még egy tipp: a cipót tedd egy tányérba vagy kistálba, akkor ha átázik, nem fut szét a leves.
2013. dec. 17. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!