Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A véres hurkába, jó e a Borjuvér?

A véres hurkába, jó e a Borjuvér?

Figyelt kérdés
2013. dec. 10. 15:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Jó.
2013. dec. 10. 15:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Jó, de nehogy Bikavér legyen a vége :-)
2013. dec. 10. 15:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi! :D
2013. dec. 10. 15:40
 4/4 doboszoli ***** válasza:

Igen jó.

Két módszer van rá, vagy a vér kieresztésekor kell kikeverni (nem hagyni megalvadni) a vért, és a keveréskor keletkező szálas fonadékot kidobni, vagy a megalvadt vérről a savót leöntve turmix gépben megjáratni.

Az első módszer az autentikus.

2013. dec. 10. 18:31
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!