Fondantot szeretnék színezni, kéne egy kis segítség! (? )
Figyelt kérdés
Születésnapra sütök tortát a páromnak, egy autót szeretnék készíteni. A színe sötétkék kellene legyen, de nem találtam sehol ételfestéket, csak folyékonyat.( Kisvárosba lakom)
Kértem az egyik külföldi ismerősömet, hogy hozzon ha jön haza, mert épp esedékes lett volna neki de nem fognak hazaérni a születésnapig, ami még 3 nap.
A kérdés az, hogy fondant készítéskor használjam a folyékony festéket víz helyett? Milyen eredményt kapnék? Betudnám másképp színezni? Már arra is gondoltam hogy valahogy csinálok port belőle, na de hogyan? :)))
2013. nov. 20. 08:04
1/4 anonim válasza:
[link] Útóirat: Nekem holnap lesz a szülinapom....:)
2/4 anonim válasza:
Mindkettőtöknek boldog születésnapot!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Boldog születésnapot előre is! :)
2013. nov. 20. 10:50
4/4 anonim válasza:
Igen, használhatsz ételfestéket víz helyett, vagy vízzel kevert ételfestéket. Ha nagyobb darabot színezel, ez a legjobb megoldás. Utána még sötétíthetsz rajta az 1-es válaszoló linkjében szereplő módszerrel. Sajnos nagyon sötét nem lesz, már tapasztaltam. Meg ha utána színezed, akkor kicsit fel is lágyulhat a fondant, akkor gyúrni kell hozzá egy kis porcukrot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!