1/3 anonim válasza:
Bármilyen fűszert, amit szeretsz :)
Én petrezselymet, zsályát és rozmaringot raknék bele.
2/3 anonim válasza:
Bors, petrezselyem, bazsalikom, rózsabors.
3/3 anonim válasza:
Én csak só-bors szerecsendiót használnék.
Gyömbérrel is ki lehet próbálni, valamint levesbetétnek a lazac is isteni bele és a garnéla is. Fehérborral (száraz vagy félszáraz) felfőzve is különleges aromája lesz (ezt a legtöbb zöldségkrémlevesről elmondhatjuk).
Roquefort vagy egyéb ízes sajttal, fokhagymásan is el tudom képzelni.
A petrezselyem valóban jó a tetejére, ahogy valaki írta.
A végén vajjal montíroznám, úgy igazán krémes lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!