Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy készülsz a berakás...

Hogy készülsz a berakás időszakához? Milyen konyhai praktikáid vannak?

Figyelt kérdés
h készíted elő a zöldséget,gyümölcsöt és az edényt?
2013. aug. 21. 12:37
 1/2 anonim ***** válasza:
az üveget mosogatógépben mosom el, a kupakot ecetes vízben kifőzöm, ráteszem, rákattan (beszívja, mint a bolti, nem tudom jobban leírni), 50ből 1 nem sikerül, cukor nélküli lekvárt szoktam így eltenni, alma, szilva, barack.
2013. aug. 21. 13:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Semmi különös. Üvegeket, főleg a tetőket alaposan átmossuk meleg, mosogatószeres vízben, utána hagyjuk lecsöpögni, és már mehet is bele a belevaló. :)

Idáig baracklekvárt, bodzaszörpöt, meggybefőttet, cseresznyebefőttet, almareszeléket (vagy hagy hívják) raktunk el.

2013. aug. 21. 13:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!