Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Zöldsegzöldjet milyen cernaval...

Zöldsegzöldjet milyen cernaval kell összekötni, hogy a levesbe fözes utan egyben kivehetö legyen, es hol lehet ezt kapni?

Figyelt kérdés

#cérna #Zöldsegzöldje
2013. júl. 17. 14:27
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2013. júl. 23. 22:32
 12/16 Kuplung30 válasza:
A cérna amire gondolsz (rafia) ez a neve. Vagy ami lehet jobb kérdezz meg egy zöldségest ill. egy idős nénit. Biztos tud segíteni.
2013. júl. 24. 12:10
 13/16 anonim ***** válasza:
Gyógyszertári steril gézlap 80x80 cm-es - kösd bele, nem jön szét.
2013. júl. 24. 22:21
 14/16 Yehudina ***** válasza:
Édesanyám fehér gépcérnát használt, jómagam viszont egyszerűen csak befőttes gumival kötöm össze a zöldséget. Még soha semmi baj nem származott belőle, a gumi mégcsak ki sem nyúlt és könnyebben el tudtam távolítani a zöldséről, amikor a leves megfőtt, mint anno a spárgát.
2013. júl. 26. 12:13
 15/16 anonim ***** válasza:

A raffia nem cérna. természtes anyag ,valóban zöldségkötözésre alkalmas ( retek, sárgarépa,... stb ) és még sok mindenre a zöldségkertészetben. DE ne a levesbe ! annyi kézen -közön átmegy ez az alapanyag, hogy én nem tenném ételbe.

És bocsánat, de befőttes gumit sem főznék bele.

Már írtam, hogy létezik háztartási cérna, ami kifejezett arra való, hogy élelmiszereket kötözzünk át vele, és bátran süthető, főzhető együtt az anyaggal, nem ázik el,nem ég meg, nem fog, nem szakad, nem mérgez, és tiszta.

2013. júl. 26. 13:05
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a valaszokat!

A haztartasi cernat közben egy rövidaruboltban neztem, de ott nem ismerik (a tulajdonosnö sima feher cernat javasolt), meg konyhafelszerelesi boltban is meg fogom nezni.

2013. júl. 26. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!