Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Nyári almát lereszelve lehet...

Nyári almát lereszelve lehet eltenni a mélyhütõbe?

Figyelt kérdés
2013. júl. 3. 16:49
 1/5 anonim ***** válasza:
21%
Fizikailag nincs akadálya, de kiolvasztva egy borzalmas lötty lesz belőle. Arról nem is szólva, hogy a mélyhűtő többi tartalmának szagát is átveheti. Nyilván nincs külön gyüm9lcsre specializált fagyasztód, hanem a hús is befigyel...
2013. júl. 3. 17:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Simán le tudod fagyasztani.

Ha kiolvad, nyilván összeesik, de ha pl meg kell párolni egy recepthez, akkor tökmindegy, úgyis összeesett volna.

A csomagolás egy másik kérdés, szerintem evidencia, hogy a csomagoló anyag gondoskodik a szagmentességről.

2013. júl. 3. 17:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

le lehet fagyasztani simán. úgy is ki kell nyomkodni a levétől, mielőtt sütibe tesszük.

és nem vesz át semmiféle szagot, ha rendesen be van csomagolva.

szerintem senki sem rakja össze a zöldséget-gyümölcsöt és a húsokat. azért vannak a rekeszek a fagyóban, hogy rendszer legyen a lefagyasztott dolgokban.legalábbis én így gondolom és így is teszek.

2013. júl. 3. 18:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
én tavaly úy tettem el, hogy kinyomtam a levét gyümölcscentrifugával, azt megittuk, a sűrűt fagyasztottam, aztán ment sütibe, nem vesz át szagokat.
2013. júl. 3. 19:38
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
2013. júl. 3. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!