Asztali turmixgéppel lehet-e habot verni?
A gépben ugye forgókések vannak, és nem kifejezetten habverő.
Fagylaltot (dr. Oetker) akarnék vele készíteni. De csak akkor vennék gépet, ha tudok vele fagyihabot verni.
Eddig kézben fogható gépi habverővel vertem fel, de a forgó lapátok felkapták a habot és még a hajamra is jutott belőle-> zárt edényben kell kavarni
Ilyesmi gépre gondoltam, azért lenne jó, mert zárt térben kever:
Úgy érted, kézi turmixgéppel?
Nekem egy öreg, ruszki kéziturmixgépem van és annak a habverői olyanok, hogy a hajamra is jut belőle. De csak egy kevés. :)
Vajon a nyugati kéziturmixgépek nem ilyenek?
Tündi44, igazi gyümölcsből az igazi! Jobban jársz, mintha vennéd. Van ahol porból készítik. Én is sajnálom érte a pénzt. Egyszerre 6-8 gombóccal simán megennék, az pedig drága mulatság lenne rendszeresen a fagyizóban.
Lehet, azt fogom csinálni, hogy keskenyebb üvegedényben fogom kézi mixerrel kiverni, hogy a folyadék teljesen ellepje a forgó lapátokat, hogy azok ne kapják fel a folyadékot és ne jutassák a hajamra+környezetre.
Köszi a receptet, majd lehet, kipróbálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!