Milyen halmazállapotban tegyem rá a málnát a sütire?
Figyelt kérdés
Málnás rizstortát fogok sütni, de fagyasztott málnát használok hozzá. A málna a rizses krém tetejére fog kerülni, és erre jön a gyümölcskocsonya.
Korábban lötykös lett a felengedett málnaszem. Szerintetek rátehetem fagyottan a sütire? Nem fogja később eláztatni a krémet?
2013. ápr. 21. 15:50
1/4 anonim válasza:
Ha van egy kis málna, vagy más lekvárod azzal kenj egy vékony réteget a lecsöpögtetett málna alá.
egy kis darált dió alászórva is jótékony hatású és finom. vagy esetleg kekszmorzsa.
2/4 A kérdező kommentje:
Van málna lekvárom. Köszönöm az ötletet!
2013. ápr. 21. 19:09
3/4 anonim válasza:
Csöpögtesd le, mielőtt ráteszed. A fagyasztott (nem gyorsfagyasztott) málna mindig lucskos lesz. Ennek az az oka, hogy a lassú fagyasztás közben a jégkristályoknak van idejük megnőni, és kiszúrják a sejtek membránját, így elázik az egész. Ha fagyottan teszed rá, akkor ott fog felengedni, de a vizet így is kiengedi magából.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is. Mindenképp le szoktam csepegtetni a fagyasztott dolgokat, bár ritkán használom, mert nem kedvelem, de még nincs friss málna sajnos :(
2013. ápr. 23. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!