Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Szeretnék sütni halfilét de...

Szeretnék sütni halfilét de nem akarom bepanírozni?

Figyelt kérdés
sütőbe vagy tüzhelyen sütném meg natur halfilét de hogy csináljam hogy ne essen szét? tejbe beáztatom és utána hogy csináljam? hogy jol át is süljön és ne essen cafatokra?
2013. jan. 22. 13:08
 1/4 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy sózom, borsozom, és egy jó teflon serpenyőben kevés olajon sütöm. Lapáttal fordítom meg. Szinte olyan, mintha grillezve lenne.
2013. jan. 22. 13:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Serpenyőben, de viszonylag sok zsírban olajban, forró legyen, amikor belerakod, és vedd le takarékra alatta a lángot. Hagyd, hogy szépen lassan szinte csak pöcörögjön, majd amikor már színesedik, átfordítod a másik oldalát is színesre sütöd. Utána még egyszer szoktam mindkét oldalát, egy kicsit nagyobb lángon, hogy szép piros legyen, akkor már roppanni is fog.
2013. jan. 22. 15:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

2-es vagyok.

Én előtte csak besózni, borsozni szoktam, és lisztbe forgatva sütöm. Utána vagy megszórom csípős törtpaprikával, vagy bekenem zúzott fokhagymával. Aki akarja, lehet mindkettővel is! :)))

2013. jan. 22. 15:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim válasza:
csak liszt
2013. febr. 18. 17:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!