Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Saga teáról vélemény?

Saga teáról vélemény?

Figyelt kérdés
Ti hogy ízesítitek? Esetleg issza valaki csak úgy, ízesítőszerek nélkül? Úgy milyen?
2013. jan. 17. 22:10
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Én inkább normális teát iszom, nem ilyen műt.
2013. jan. 17. 22:16
 2/9 anonim válasza:
Öröm az egész családnak! ;)
2013. jan. 17. 22:23
 3/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon finom,1es nemtom neked ezen mi a mű..
2013. jan. 17. 22:58
 4/9 anonim ***** válasza:

A legjobb tea amit valaha ittam.

Én citromlével/citrompótlóval (mikor melyik van itthon) és cukorral iszom, illetve ha meg vagyok fázva, akkor mézzel.

Édesanyám semmivel nem ízesíti, ízlés kérdése. Próbáld ki natúran, aztán ha úgy nem ízlik, még mindig tehetsz bele akármit :)

(Csak érdekességképp, van egy barátnőm aki gumimacikat rak a teájába :))

2013. jan. 17. 23:05
 5/9 anonim válasza:
100%
régi márkás teáknak sztem romlott a minősége és észreveszem mert kiskorom óta nagy teás vagyok viszont ennek a saga teának végre újra van gyümölcs íze és színe. Mű vagy nem mű lényegtelen lényeg hogy finom.Azért sztem az embereknek nem ez árt a legtöbbet és nem ezen múlik az egészsége
2013. jan. 17. 23:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is finom! Én cukrot vagy mézet rakok bele meg citromlevet.
2013. jan. 18. 00:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Nagyon fincsi, zamatos, valamikor csak magában iszom, vagy citrommal.
2013. jan. 18. 07:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Eddig csak a vörösáfonyásat próbáltuk, az bejött. Legközelebb veszünk más ízesítést is, de most van itthon kb. 6 doboz lipton, így egyelőre nem kell Saga. Mi minden teába csak cukrot rakunk, a citromos teákat nagyon utálom. Bár apukám néha a sajátjába szokott tenni, de a teáskannában csak cukor van.
2013. jan. 19. 18:52
 9/9 anonim válasza:
4 félét próbáltam mind tetszett. A meggyes meg a feketeribizlis lett a kedvencem.
2013. jan. 23. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!