Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Sok citromot használunk...

Sok citromot használunk otthon a családban, pontosabban a levét. A maradványt mindig kidobjuk. Lenne valakinek ötlete, mire használhatnánk a héját?

Figyelt kérdés

2013. jan. 2. 09:12
 1/7 anonim ***** válasza:
2013. jan. 2. 09:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:

reszeld le /a fehér részét már ne/

és ezután keverd össze cukorral,tartósítas miatt. ezt használhatod túróba,sütibe.stb

2013. jan. 2. 09:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:

Én az alaposan megmosott citromokat, amikor a levét kifacsartam egy zacskóban beteszem a fagyasztóba. a legközelebbi sütemény sütéskor, amikbe reszelt citromhéj kell, nagyon könnyedén lereszelem a fagyos citrom héját.

így semmi nem vész kárba.

2013. jan. 2. 19:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
Esetleg ha palacsintát csináltok és szeretitek a túrót akkor abba a héját belereszelni vagy süteménybe. DE olvassátok el ha hálósat vesztek, mert múltkor vettünk mi is és az volt ráírva hogy a héja nem fogyasztható mert nem tudom milyen bevonat van rajta és a narancs hálójára is ugyan ez volt ráírva!
2013. jan. 5. 18:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket, mindig tanul az ember!
2013. jan. 6. 09:08
 6/7 anonim ***** válasza:

A Aldiban pl az van ráírva, hogy a héja is fogyasztható...

maradjunk a jó öreg csapvizes megmosásnál, így senki nem lesz csalódott. ne féljünk már annyira mindentól, mert akkor maszkban járhatnánk lépten-nyomon, egész életünkben.

nem élhetünk burokba zárva...

2013. jan. 6. 12:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is le szoktam fagyasztani és sütésnél felhasználom .
2013. jan. 15. 15:16
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!