Avokádókrémbe tehetek majonézt? Ti már próbáltátok majonézzel?
Félbevágott és csonthéjas magjától megtisztított avakádóba lehet tenni ízesített majonézzel (tartár mártás?) elkevert garnéla rákot (Srimps). Istenien finom és különleges előételként.
Töltött avakádó receptje:(száraz fehérbor vagy világos sör illik hozzá)
4 személyre: 2 érett avakádó; Töltelék, Kínáljuk: pirítós kenyérrel agy vajban pirított kenyérkockákkal
Recept: 1. Az avakádókat hosszában kettévágjuk, és kimagozzuk.
2. A mag helyén keletkezett üregbe ízes tölteléket halmozunk. Ime néhány javaslat:
- Megtisztított garnélarákok majonézzel vagy vinaigrette-el, kaporágakkal díszítve.
-Fekete vagy vörös tengerihalikra, finomra vágott vöröshagymával agy snidlinggel és egy citromgerezddel díszítve.
- Lecsöpögtetett konzervkagyló vinaigrette-mártásban vagy majonézben, összezúzott fokhagymával és finomra vágott petrezselyemmel díszítve.
-Finomra vágott rákhús vékony csíkokra vágott zellerrel, kockára vágott piros húsú paprikával, majonézzel, citromlével és cayenne borssal.
-Körülbelül 20 fej nyers, felszeletelt gomba, amelyet megpácoltunk 4 evőkanál citromléből, 1 finomra vágott mogyoróhagymából, 1 evőkanál finomra vágott petrezselyemből és fél kiskanál francia mustárból készült ében. Sóval, borssal ízesítjük.
-Csíkokra vágott gravad lazac (gravad lazac-mártásban). Kaporágakkal díszítjük.
-Garnélarák, majnéz, kapor és ikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!