Emese 20 kérdése:
Hogy kell először használni a szilikonos muffinformát?
Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 15:03
1/7 anonim válasza:
Én nem csak elősször, hanem mindig kikenem rama-val, mert egyszer nagyon beleragadt és csak úgy tudtam kiszedni a muffinokat, hogy mindegyiknek lejött a teteje.
2/7 anonim válasza:
kivajazod belerekád a tésztát és kész merő kanállal öntsd, kanalazd bele és vigyázz h a szélére ne csöppenyenk i mert az oda ég és elég nehéz leszedni. 14 1 csaaaaaj
3/7 anonim válasza:
a szilikon formába bele tud sülni?én úgy tudom pont azért jó, mert kivajazni sem kell!
4/7 anonim válasza:
belesül mindig.Afémforma jobb,ott igaz h papirt használsz,de a papir zsiros,és simán kiforditod,tepsit eltörlöd.
5/7 anonim válasza:
A szilikonosba is bizony beleragad! Pedig nem gagyit vettem, elég drága volt.
6/7 anonim válasza:
Több margarin kell a tésztába és nem fog beleragadni.
Nekem eddig soha nem ragadt bele, pedig olcsó kínait vettem.
7/7 anonim válasza:
kikel vajazni kicsit ki is lisztezheted bár én a fémmel is megszoktam ezt sütés elött csinálni elötte mielött használnád szerintem süss egy próba adagot ha valami ünnepségre készítenéd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!