Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit tegyek hogy a nyul hus ne...

Hunika kérdése:

Mit tegyek hogy a nyul hus ne legyen olyan szalakas es ragos?

Figyelt kérdés
Mongyatok otleteket mit csinaljak a husal hogy finom es puha legyen?

#nyúl #hús #nyul hus
2012. szept. 22. 18:58
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
Főzd meg (vagy párold), utána csomagold be bacon-be, szalonnába, vagy tűzdeld meg szalonnával és süsd meg!
2012. szept. 22. 19:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
be kel pácolni. először is leforrázod. utána készítesz egy páclevet, amiben legyen babérlevél, só, egészbors, vöröshagyma, ha van borókabogyó egy csepp ecet. ebben pácolod egy napig, majd mustárral megkenve, zsírozott tepsiben, alufólia alatt puhára párolod. ha puha egy pár percig sütöd fólia nélkül, de ügyelve, hogy ne száradjon ki, szóval rövid ideig.
2012. szept. 23. 12:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha nem házinyúl, hanem vad, akkor a bundájában hagyva pár napig akaszd ki a levegőre (de ne a napra!).
2012. szept. 23. 13:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
a tuti megoldás a zsír! Szalonnával spékeld meg és locsolgasd. Mi mindig így készítjük, omlós lesz akár a vaj. De ne ilyen bolti baconnal szórakozz, azon alig van zsír, hanem rendes, 3ujjnyi vastag zsírszalonnával.
2012. szept. 23. 13:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
koszi
2012. szept. 23. 17:32

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!