Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Vattacukorhoz milyen cukrot...

Vattacukorhoz milyen cukrot kell használni?

Figyelt kérdés
Gondolom sima kristálycukor is jó hozzá (otthoni vattacukor gép), de hogy olyan színes meg más íze legyen mi kell hozzá?
2009. júl. 27. 14:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ízesítésről és színezésről beszélnek, arra használják...
2009. júl. 28. 22:37
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
természetesen nem Boleróból készül, hanem a kristálycukrot azzal kell ízesíteni!!!
2009. júl. 29. 14:13
 13/16 A kérdező kommentje:
oké értem XDD
2009. júl. 29. 16:33
 14/16 anonim válasza:

mi boleroval csináltuk és isteni lett.

amúgy van benne cukor ...nem is kevés:D

2010. nov. 15. 18:19
 15/16 anonim ***** válasza:

A Bolero + kristálycukor változatban az a jó, hogy egy átlagos közérben beszerezheted a hozzávalókat, és viszonylag kis befektetéssel csinálhatsz sokféle ízt. (nekem a kólás és a cseresznyés ízlett a legjobban) Ne tegyél sok Bolerót a cukorhoz, mert nagyon erős lesz az íz, gondolj bele, hogy az a kis zacsi másfél liter vízhez van.

Én kipróbáltam a nádcukrot is. Ugyanúgy vattásodott, mint a sima cukor és egy fokkal kevésbé egészségtelen. :)

2011. máj. 4. 18:18
 16/16 A kérdező kommentje:
na az jó. :D
2011. máj. 4. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!