Sokszor hallottam, h egyesek megveszik a kenyeret és lefagyasszák, később felengedve fogyasszák el. Ezt praktikusnak tartom. Mi a módja ennek?
Én ezt a szeletelt kenyérrel szoktam csinálni, ami ugye eleve zacskóban van. Szokott lenni nálunk a Sparban sokszor, hogy kiteszik féláron a nemsokára lejáró kenyereket, ilyenkor mindig többet veszek, volt, hogy tizet is hazahoztam :) Egy kint maradt, a többi kilencet beraktam a fagyasztóba úgy, ahogy volt. Amikor egy elfogyott, este kivettem a következőt, reggelre jó volt, semmi baja nem volt, nem lett nedves, pont olyan volt, mint amikor megvettem.
(De nem fagyasszák, hanem fagyasztják.)
Mi a kilós kenyeret szoktuk fagyasztani. Max. 1-2 hétre.
Nem szeleteljük fel. Zacskóban tesszük be. Amikor kivesszük, vizes, legalább is kívülről a zacskó. Szobahőmérsékleten engedjük fel. Semmi baj vele, ugyanolyan számomra.
Többségnek bejön. Ritkán hallottam olyat, akinek nem.
Egyedül vagyok, 1kg kenyér elég egy hétre, és olcsóbb is, mintha 2x fél kg-ot veszel.
Hazaviszem, felszelem, és olyan zacsiba rakom, mint bármi mást, amit fagyasztani akarok. A napi adagom 2 szelet, tehát egy zacsiba rakom a 2 szeletet.
Reggel kiveszem, a két szeletet felállítom egymáshoz támasztva mint a kártyákat a kártyavárnál. Kb. fél óra, tökéletesen kiengedett a konyha-asztalon, teszem vissza egy száraz belsejű zacsiba, estig majd elfogy.
Még sosem csalódtam benne, pedig először én sem akartam elhinni, hogy ez működik.
Próbáld ki először csak 1-2 szelettel. Amikor elkezd kiengedni, ne ilyedj meg, mert valóban olyan vizesnek érződik, hogy az ember azt hiszi nem lesz belőle semmi. De utána már olyan, mintha akkor sütötted volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!