Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A vödrös-bedobálós savanyúságb...

A vödrös-bedobálós savanyúságba le kell gyalulni a káposztát, vagy kisebb darabokban is bele tehetem?

Figyelt kérdés

Úgy szeretném legyalulni,mint a csalamádénak valót,vagy tehetem nagyobb darabokban is?

Aprítva gusztább lenne,csak nem tudom,hogy szabad-e?

Előre is köszönöm a segítségeket!


2012. aug. 8. 07:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, de minél nagyobb darabokban teszed bele, annál később vehetsz ki belőle!
2012. aug. 8. 08:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. aug. 8. 08:13

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!