Mivel színezik a marcipánt feketére?
Figyelt kérdés
2009. jún. 19. 09:38
2/9 A kérdező kommentje:
Feketét én még nem láttam. Minden színben találkoztam már vele, de feketével sosem.
2009. jún. 19. 09:43
3/9 anonim válasza:
Van fekete is, esetleg nem kapható mindenhol, próbálkozz cukrász, vagy fagyi diszkontban. Viszont az eredménnyel nem leszel elégedett, mármint a megfestett marcipánnal, mert ahhoz, hogy igazán fekete legyen, annyi festéket bele kell dolgoznod, hogy ehetetlen lesz. Csak dekorációs célra ajánlanám.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Akkor szerintem maradok a barnánál egy kis kakaóval színezve:)
2009. jún. 19. 10:07
5/9 anonim válasza:
Öntsd össze amid van, sztem fekete lesz! kék-piros-zöld.
6/9 anonim válasza:
Ugy tudom, hogy a marcipán valami mandulaalapú arab erdetű édesség. Megfeketiteni pedig a legkönnyebben úgy lehet, hogy addig hagyjuk a sűtőben amig már fűstőlni kezd és akkor biztos, hogy a falakkal együtt sötét színű lesz. TA
7/9 anonim válasza:
Új vagyok még a konyhában és az a kérdésem, hogy hol veszitek az ételfestéket, és a mandulát, valamint, hogy mennyi ideig tartható el a kész marcipán?
8/9 anonim válasza:
Szerintem kakaóval. Esetleg fekete ételfestékkel.
9/9 anonim válasza:
HA nem késő már nagyon: széntabletta. Pár csepp vízzel el kell porítani, összetöröd, elkevered, és beledolgozod. Nem próbáltam még, de állítólag szép fekete lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!