Honnan tudom hogy jó-e a kovász amit csináltam?
Figyelt kérdés
Ez híg palacsintaszerű és savanykás (cefre) illata van.2012. jan. 29. 13:33
1/2 anonim válasza:
a jó kovásznak megnő a térfogata,a lisztezett felülete enyhén repedezett lesz és ruggalmatlan, szóval ha a kezünkkel megnyomjuk a tetejét, nem "ugrik" vissza, hanem belapul :)
ha túlérleljük, akkor lesz rossz a kovász, azaz nyúlós és savanyú lesz és még össze is esik
ha ilyen, akkor nagyobb adaghoz gyúrd hozzá
2/2 anonim válasza:
előttem leírták, de ott a gúgli...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!