Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mi volt ma az ebéd nálatok?

Mi volt ma az ebéd nálatok?

Figyelt kérdés
Én még nem csináltam semmit, kicsit másnapos vagyok, de szeretnék valamit főzni, valami egyszerű tésztát ami finom, és talán holnapig is elég max 1500-2000ftból. Várom ötleteiteket! :) köszi
2011. szept. 17. 14:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

nálunk sült fűszeres pulykaszárny volt, petrezselymes sült krumplival, céklával.

de Te szerintem csinálj egy kis sajtos-sonkás-tejfölös tésztát, ne terheld a gyomrodat:)

2011. szept. 17. 17:25
 12/15 anonim ***** válasza:
Paradicsomos húsgombóc
2011. szept. 17. 17:33
 13/15 anonim ***** válasza:

Hát..nálunk karalábé krémleves volt, mustáros-tepsis karajjal és tökös-mákos palacsinta :D Nem éppen diétás menü :P :)

Mit sikerült végül főznöd?

2011. szept. 17. 19:44
 14/15 anonim válasza:
FOREVER ALONE!!!!
2011. szept. 18. 22:16
 15/15 mustafa33 ***** válasza:
Másnaposan? Lengyel bigosz. Ugyanaz mint a székely káposzta tejfel nélkül. De az igazi: füstölt szalonnán csíkosra vágott hagymát pirítunk, ebbe karikázva füstölt parasztkolbász (nem szójás lecsókolbász!), egy maroknyi szárított gomba, fehér bors, fekete bors,(törött, fehér 2x annyi mint fekete), száraz rizling (a lábasba is), savanyú káposzta. Ha megpuhult, kenyérel ehető. Lehet utána folytatni a tegnapit, de a legjobb rá a wodka .
2011. szept. 28. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!