Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Az őszibarackot meghámozzátok,...

Az őszibarackot meghámozzátok, ha nyersen eszitek?

Figyelt kérdés
2011. aug. 23. 15:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem, megmosom és nyammm!
2011. aug. 30. 06:45
 12/18 Yarra válasza:
Én meghámozom, mert ha szőröstül eszem azonnal feldagad a szám. Viszont egyetértek az előttem szólókkal, úgy tudom közvetlenül a héjja alatt van a legtöbb vitamin amit hámozáskor eltávolítunk. Azelőtt én is csak levettem a fánkról, megmostam és szőröstül ettem.
2011. aug. 30. 13:29
 13/18 anonim ***** válasza:
Igen, lehúzom a bőrét. :)
2011. aug. 30. 14:30
 14/18 anonim ***** válasza:
Soha életemben nem hámoztam meg és semmi bajom sem volt és most sincs tőle (vega vagyok évek óta, több gyümölcsöt fogyasztok mint általában szoktak az emberek) Viszont pár évvel ezelőtt engemet is szembesítettek ezzel a kérdéssel. Hogyhogy én az őszibarackot nem hámozom meg? Micsoda veszélynek teszem ki magam? Ez aztán a merészség! Stb.
2011. aug. 30. 16:25
 15/18 anonim ***** válasza:
Én meghámozom magamnak és a fiunknak, a párom héjastól eszi.
2011. aug. 30. 17:22
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha lejön a héjja, akkor meghámozom/lehúzom, mert nem annyira szeretem, hogy szőrös, de ha nem akar lejönni, akkor nem vacakolok a hámozással :)
2011. aug. 30. 21:16
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem.
2011. aug. 30. 21:24
 18/18 anonim válasza:
Nem szoktam én sem.
2011. szept. 1. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!