Rizst le tudok fagyasztani?
Figyelt kérdés
csináltam egy kiló jázminrizst, de hát fele sem fogyott el holnap meg már krumplit csinálnék. Le tudom valahogy fagyasztani?2011. júl. 29. 16:56
1/4 anonim válasza:
Szerintem simán le lehet fagyasztani, bár én rizottót készítenék belőle, mert imádom. Persze ha napok óta ez a menü, akkor jöhet a fagyasztó...
2/4 anonim válasza:
Rendes rizst minden további nélkül lehet fagyasztani. A jázminrizs nem tudom, micsoda, de gondolom azzal se lesz probléma.
3/4 anonim válasza:
igen, le lehet, de szobahőn hagyd teljesen majd kiengedni,utána villával fellazítani és úgy melegíteni
mikróban 2-3 perc alatt.
nem lesz ugyanolyan tökéletes, mint frissen, arra azért számíts, de mindenképpen ehető.
4/4 anonim válasza:
Igen, gyakran fagyasztok le rizst.
Egyebkent azt nem ertem, hogy mindnehol azt irjak: "minden etel lefagyaszthato csak a krumpli nem", nyugodtan lefagyaszthato, ugyanolyan jo lesz az ize...stb. Amikor meg megis utananezek, mielött csinalnam: kiderül, hogy ez se, az se (tök szeletekben pl.), de legalabbis az ize megsinyli...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!