SOS! Ugye nem lehet "túlfőzni" a húst?
Az, hogy ki miből szokott relatív. Én allergiás vagyok a marhahúsra (csalánkiütéses leszek tőle), így sertésből vagy pulykából főzöm. És ehető, sőt finom.
Vegyél ki fél óra múlva egy kis kocka húst, vágd félbe, és látni fogod, hogy puhult-e már. Ha még mindig rágósnak ítéled, főzd tovább. Egy húsos levesnek kell minimum 1,5 óra, míg elkészül. (Mondjuk ez függ az adagtól is.)
Üdv!
Köszönöm a válaszokat! Akkor várok még türelemmel.
Nem, még nem tettem bele a zöldséget, csak feldarabolva áznak egy edényben.
Tudom, h a klasszikus gulyáslevest marhából főzik, viszont ugyanúgy szokták sertésből is, sőt, van, aki fele- fele arányban tesz bele marhát és sertést.
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Már a krumpli is fő a levesben, a husi pedig megpuhult (kb. 1,5 óra kellett hozzá).
Ha finom lesz (remélem, mert a barátomnak készül :), küldök mindenkinek virtuálisan egy tányérral!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!