Mik az otthoni pálcikás jégkrémkészítés praktikái?
Figyelt kérdés
Vettem pálcikás jégkrémkészítéshez kis műanyag tégelyeket, benne a pálcikákkal. Összekevertem natúr joghurtot mézzel, gyümölccsel és összeturmixoltam, majd megtöltöttem vele a tégelyeket. Amikor meg akartam kóstolni, csak a pálcikák jöttek ki a tégelyekből (mind a 8-ból) a jégkrém sajnos bennük maradt. Mit ronthattam el, ti hogy csináljátok? Esetleg (lehetőleg egészségesebb) recepteket is írhatnátok! Köszi!2011. jún. 2. 10:10
1/3 anonim válasza:
Mi így csináljuk. Most eperfagyit csináltam
35 dkg eper, egy kis pohár natúr joghurt, egy 200 ml-s habtejszín, egy citrom héja, 2 csomag vaníliás cukor egy pici bourbon vaníiliás cukor, édesítő, vagy cukor ízlés szerint.Ezeket összerakod, leturmixolod.
Fagyasztani úgy kell, ha tégelybe rakod , kevergetni kell 30 percenként, mert kőkeményre fagy. Szóval ha ilyen pálcikásra rakod, ott nem kell kevergetni és amikor szeded ki, kicsit várd meg hogy annyira megolvadjon, hogy ki tudd venni.
2/3 anonim válasza:
3/3 A kérdező kommentje:
Huuuuuh, ez a ZOKU nagyon komolyan néz ki! Az enyém nem ilyen drága dolog, azt hiszem 400 Ft-ba került...
2011. jún. 2. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!