Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mik az otthoni pálcikás...

Mik az otthoni pálcikás jégkrémkészítés praktikái?

Figyelt kérdés
Vettem pálcikás jégkrémkészítéshez kis műanyag tégelyeket, benne a pálcikákkal. Összekevertem natúr joghurtot mézzel, gyümölccsel és összeturmixoltam, majd megtöltöttem vele a tégelyeket. Amikor meg akartam kóstolni, csak a pálcikák jöttek ki a tégelyekből (mind a 8-ból) a jégkrém sajnos bennük maradt. Mit ronthattam el, ti hogy csináljátok? Esetleg (lehetőleg egészségesebb) recepteket is írhatnátok! Köszi!
2011. jún. 2. 10:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Mi így csináljuk. Most eperfagyit csináltam

35 dkg eper, egy kis pohár natúr joghurt, egy 200 ml-s habtejszín, egy citrom héja, 2 csomag vaníliás cukor egy pici bourbon vaníiliás cukor, édesítő, vagy cukor ízlés szerint.Ezeket összerakod, leturmixolod.

Fagyasztani úgy kell, ha tégelybe rakod , kevergetni kell 30 percenként, mert kőkeményre fagy. Szóval ha ilyen pálcikásra rakod, ott nem kell kevergetni és amikor szeded ki, kicsit várd meg hogy annyira megolvadjon, hogy ki tudd venni.

2011. jún. 2. 10:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
2011. jún. 2. 13:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Huuuuuh, ez a ZOKU nagyon komolyan néz ki! Az enyém nem ilyen drága dolog, azt hiszem 400 Ft-ba került...
2011. jún. 2. 13:35

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!