Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Üdv4 Hétfőn Görögországba...

Üdv4 Hétfőn Görögországba utazom, milyen kajákat pakolhatnék egy egynapos útra?

Figyelt kérdés

Nem szándékszom egész idő alatt enni - úgyis, amíg a busz megy és nem sötétedik be tanulni fogok (töri OKTV + érettségi), de elegem van a szalámis-paprikás zsemléből. Milyen más variáció van? Kérlek írjátok le az ötleteiteket, még ha szerintetek megvalósíthatatlan, akkor is.

Köszönöm.

17/L.

2011. máj. 27. 19:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
67%

tényleg a rántott és sült húsok bírják a legjobban,még, ha olyan "balkániak" is.

egy jégakkut neylonzacskóba csomagolsz és a kaja közé teszed bármilyen szndvics kibír egy napot.

jó utat:)

2011. máj. 27. 20:25
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly voltunk mi is Go-ba busszal.Igen hosszú az út.

Én fagyasztottam le egy dobozos üdítőt és ahhoz raktam a sültcsirkét.Tettem a kenyér közé szeletelt disznótarját.

Paprikát, uborkát, paradicsomot szeletelve raktam külön dobozba, így nem járta át az íze a szendvicseknek.

Sütöttem apró dióskifliket, ha édességre vágytunk.

2011. máj. 27. 20:25
 13/21 A kérdező kommentje:

Mi az a kölesgolyó?

Köszönöm az eddigi válaszokat, jöhetnek még!

2011. máj. 27. 21:23
 14/21 anonim ***** válasza:

[link]

én ezt fogyókúra alatt ettem, de annyi megszerettem hogy osztálykirándulásokra, nagy melegbe minidg ezt viszem

extrudált buláta is van nagyon megéri 200 ft egy nagy zacskóval nekem egy hétig is kiszokott tartani, tejfölbe, kefírbe mártogatva is nagyon finom, vagy akár csokikrémbe, mézbe, lekvárba

vigyél kis lekvárt és mézet is (lehet kapni pont egy adagos asszem 50ft) az nagyon jól jöhet kiflibe, zsemlébe kenve, vagy akár pár szem kekszre, pl zabfalatok, győri édesre kenve

2011. máj. 27. 22:18
 15/21 anonim ***** válasza:

Olyat ami tejfölös, túrós, vagy "vörös árú" (pl.: párizsi, májkrém) hosszú útra ne vigyél, mert megromlik a melegben.

Szóba jöhet 2 kenyér vagy zsemle között a vagdalt, fasírozott, sült- és rántott hús, zöldségekkel feldobva (pl.: salátalevél, ubi, paprika stb).

Jó utat!

2011. máj. 28. 07:26
 16/21 anonim ***** válasza:

Ja, és a kolbi meg a szalonna is bírja szendvicsben! Esetleg a töltött hús töltelékét pogácsa formában megsütitek, az is finom, és mehet a szendvicsbe.

De dobozban tudsz vinni köretet is, pl hasáb burgi, rízs.

2011. máj. 28. 07:28
 17/21 anonim ***** válasza:
Mi 10 évig így mentünk busszal. Rántott húsos szendvics a legjobb.
2011. máj. 28. 08:40
 18/21 A kérdező kommentje:
Köszi, hasznosak! Jöhetnek még.
2011. máj. 28. 09:06
 19/21 anonim ***** válasza:

Mákostészta? Az útra?

Szendvics. Tényleg a rántott húsos, kolbászos, téliszalámis áll el legtovább. Meg persze kekszek, édes, sós, háztartási. Vizet vigyél magaddal, vagy három palackkal (ne fél litereset).

Off: Ismerősökkel, fiatalokkal mész? Kizárt dolog, hogy tudsz tanulni.

2011. máj. 28. 11:23
 20/21 A kérdező kommentje:
Mákos tészta? Semmiképp! Nincs fogmosási lehetőség a buszon.
2011. máj. 28. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!