Hogy csináljátok a tojásos nokedlit?
Figyelt kérdés
amikor szűrővel kiszedem tegyem egyből hideg vízbe?2011. ápr. 13. 17:43
1/7 anonim válasza:
Anyukám úgy csinálja, hogy kiszedi szűrővel, és rögtön a hidegvizes csap alá tartja pár másodpercig, utána jól lerázza a vizet és kiborítja... így tovább, aztán készít egy rántottát és összekeveri a nokedlivel
2/7 anonim válasza:
Ha leöblítetted, szedd forró zsiradékra, és öntsd nyakon a külön tányérban felvert, megsózott tojással, és süsd rá a tojást, folyamatos kevergetés mellett. Fejes salátával isteni kaja./ bőven használj tojást/
3/7 anonim válasza:
* mármint a nokedlit borítja ki egy tálba :D
4/7 A kérdező kommentje:
köszike a válaszokat.készen van ,nyamnyam
2011. ápr. 13. 18:09
5/7 anonim válasza:
Nem szoktam leöblíteni a nokedlit, sokkal szaftosabb.
Tojásosként, az összekevert tojásra rászedem a forró nokedlit és még egy kicsit összesütöm.
6/7 doboszoli válasza:
Volt már kérdés. Nálam a lényeg, hogy csak kocsonyásodásig sütöm rajta a felvert tojást, így szaftos, csúszós lesz.
A saláta kötelező hozzá.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,látom sok féleképpen lehet elkészíteni.
2011. ápr. 15. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!