Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Jártál már így? Kóstoltad már?

Jártál már így? Kóstoltad már?

Figyelt kérdés

Mai nap vettem S-BUDGET CSÍPŐS KETCHUPOT. ÁRA: 219Ft 500g

Gondoltam főzök mellé virslit és eszek azzal, mert alapjáraton véve én nem sűrün eszem ketchupot, de ma megkívántam. Pénztárcámhoz mérten vásároltam, ezért nem válaszottam Globust, vagy Univert, vagy Felixet. Ezt a fajtát nem ismertem gondoltam hozok belőle haza, annyira rossz ugysem lehet....

Hát basszus!!!! Én még ilyen rossz "ketchupot" (idézőjelbe tettem, mert ez minden csak nem ketchup) nem ettem!! Olyan az állaga mint valami szirupnak, de az íze mint a tömény ecet! Elviselhetetlen. Arról már ne is beszéljünk, hogy rá van írva, hogy csípős. Talán 1 picit csíp... az ecet miatt, de ez valami szánalmas, és átverve érzem magam, hogy egy ilyen mű szart eladtak nekem ketchup néven, és közel sem azt kaptam.

2011. ápr. 12. 18:39
 1/10 anonim ***** válasza:

nem romlott?

nem csipőset szoktam venni ilyen márkájút és az finom annyira mint a többi

2011. ápr. 12. 18:44
 2/10 A kérdező kommentje:

Dátum szerint még 4hónapig jó... :S Ilyennel nem lehet valami fogyasztóvédelemhez fordulni?

Komolyan mondom képes volnék bevinni, és az illetékessel megetetni jóízűen ha nem foglalkoznának az "ügyemmel". Elegem van ezekből a szarokból.

2011. ápr. 12. 18:51
 3/10 anonim ***** válasza:
ha megvan a blokk vidd vissza,kifizetik
2011. ápr. 12. 19:32
 4/10 A kérdező kommentje:
De nem is az ára miatt vagyok kiakadva, hanem, hogy árulhatnak egyáltalán ilyen szart!!%!!
2011. ápr. 12. 19:44
 5/10 anonim ***** válasza:
szerintem is nagyon szar, olyan mint a színezett ecetes cukorszirup - mert se paradicsom, se csípős íze nincs - ez van, én se veszek többet ilyet :S
2011. ápr. 13. 12:34
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha megint csípős kechup-ot vennél, azt nézd meg, hogy mivel "csípősítik". Csak az a finom, amit csilipaprikával, mert vannak olyanok, amikben bors van, na az nem csípős.
2011. ápr. 13. 16:53
 7/10 anonim ***** válasza:
Mit vársz egy S-Budgettől? Én rá sem nézek az ilyenekre... Te se tedd! Itt a tanulság.
2011. ápr. 13. 19:05
 8/10 anonim ***** válasza:

Én is próbáltam Tescosat: nagyon- nagyon rossz, az első összetevője víz. Látszik, hogy tök átlátszó, víz az egész, valami keményítővel összehomologizálva meg színnel.

Másik: jobban nézett ki, valami olasz. Ugyanaz.

Áhh. Globus sztem jobb.

2011. ápr. 13. 19:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Mi múltkor a tescoban vettünk valami olcsót, annak fahéj íze volt...
2011. ápr. 14. 13:37
 10/10 anonim válasza:
én is a teszkos fahéj izüt vettem (állitolag csipős-- hát egy kalap sz*r) de azért gondoltam h jo lehet, mert imádom az üveges kecsapokat, és a teszkonak volt régen valamije, bár nem gazdaságos hanem valami teszko-márkás-szines-nemtudom hát reméltem ha jo nem is lesz, talán nem lehet olyan rossz... hát nem rossz hanem f*s... emiatt nem érdemes sporolni inkább vettem tegnap egy heinz-t :D amugy ha fini kecsapra vágytok: a penny marketben a kőrösi... isteni, bár nem szeretem a penny-t, de ezért megéri :D bár kinek mi, nekem nagyon bejött :) de a kedvenceim az üvegesek, amik olyan sürübbek és tök más izük van.. sültkrumpli függö vagyok és kecsappal a legjobb :D (nekem... kinek mi... van aki majoznézzel imádja, én igy :D)
2011. ápr. 20. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!