Jártál már így? Kóstoltad már?
Mai nap vettem S-BUDGET CSÍPŐS KETCHUPOT. ÁRA: 219Ft 500g
Gondoltam főzök mellé virslit és eszek azzal, mert alapjáraton véve én nem sűrün eszem ketchupot, de ma megkívántam. Pénztárcámhoz mérten vásároltam, ezért nem válaszottam Globust, vagy Univert, vagy Felixet. Ezt a fajtát nem ismertem gondoltam hozok belőle haza, annyira rossz ugysem lehet....
Hát basszus!!!! Én még ilyen rossz "ketchupot" (idézőjelbe tettem, mert ez minden csak nem ketchup) nem ettem!! Olyan az állaga mint valami szirupnak, de az íze mint a tömény ecet! Elviselhetetlen. Arról már ne is beszéljünk, hogy rá van írva, hogy csípős. Talán 1 picit csíp... az ecet miatt, de ez valami szánalmas, és átverve érzem magam, hogy egy ilyen mű szart eladtak nekem ketchup néven, és közel sem azt kaptam.
nem romlott?
nem csipőset szoktam venni ilyen márkájút és az finom annyira mint a többi
Dátum szerint még 4hónapig jó... :S Ilyennel nem lehet valami fogyasztóvédelemhez fordulni?
Komolyan mondom képes volnék bevinni, és az illetékessel megetetni jóízűen ha nem foglalkoznának az "ügyemmel". Elegem van ezekből a szarokból.
Én is próbáltam Tescosat: nagyon- nagyon rossz, az első összetevője víz. Látszik, hogy tök átlátszó, víz az egész, valami keményítővel összehomologizálva meg színnel.
Másik: jobban nézett ki, valami olasz. Ugyanaz.
Áhh. Globus sztem jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!