Milyen tea jó tejjel? (kifejtve lent)
Figyelt kérdés
Van valami ízesített tea (pl valami gyümölcsös, esetleg vaníliás), amihez illik, vagy kipróbáltad, és ízlett? Vagy sima fekete tea? Ti milyennel szoktátok, és nektek a nap melyik szakában esett a legjobban? Mivel szoktátok még ízesíteni?2011. ápr. 12. 14:35
2/10 A kérdező kommentje:
Elsősorban olyanok válaszát várom, akik kipróbálták, és tetszett nekik. Nekem nagyon bejött, és érdekelne, fekete teán kívül mi mással lenne jó.
2011. ápr. 12. 14:48
3/10 anonim válasza:
én mindenféle gyümölcsteába rakok tejet,szerintem finom:)
4/10 anonim válasza:
Én Angliában ittam ilyet. Erős fekete teába (leginkább Earl Grey) teszik, + cukor bele.
5/10 anonim válasza:
Én minden teát tejjel iszok, gyümölcsteában a legfoinomabb :)
6/10 A kérdező kommentje:
Londonban vendégeskedtem egy családnál, ott itattak állandóan ilyennel, és megszerettem :) Kifejtenétek, milyen gyümölcsteával szoktátok? Mert feketén kívül mással mg nem próbáltam.
2011. ápr. 12. 15:13
7/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok: nekem legjobban az epres vagy meggyes gyümölcsteával ízlik, olyan nagyon finom selymes, turmix-szerű íze lesz :) De szinte mindenféle teával kipróbáltam már :)
8/10 A kérdező kommentje:
köszi, mindenképp ki fogom próbálni :) várok még ötleteket :)
2011. ápr. 12. 16:05
9/10 anonim válasza:
fekete tea Earl Grey-vel jött be a legjobban
10/10 anonim válasza:
kicsit kései a válasz, de én egyszer az ír krém (Irish cream) teával próbáltam ki, és valami mennyi, holnap akarom kipróbálni cseresznyeteával :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!